Синьо тънко яке K02
Синьо тънко яке K021
Синьо тънко яке K022
Синьо тънко яке K02
Синьо тънко яке K023
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синьо тънко яке K02

2002270051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Синьо тънко яке K02, хигроскопично и леко, за по-топлите дни в годината. Освен от свежи тениски и ризи, през пролетно-летния сезон имате нужда от връхна дреха, която да ви стои добре по тялото. Точно това наше предложение може да фокусира вашето внимание. Кройката е класическа за такъв тип яке с два долни, вертикални джоба затворени със здрав цип. Отделно от това, но със същото значение е яката, която може да се вдигне до горе, ако желаете.

При отворено положение се вижда тесен бял кант, който има само естетическа стойност. Това зависи от закопчаването, което е поверено на метален цип. Изработката е изключително качествена, а материята е изцяло полиестерна. На китките и талията има прикрепена ластична лента от същия цвят и украсителна лента, която фиксира якето към тялото ви.  Изберете правилният размер синьо яке, за да се чувствате комфортно през целия ден, когато го носите. Такива модели имаме в червен и черен цвят.

 

Състав: 100% полиестер

 

Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.