Стилно черно яке LO1654
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилно черно яке LO1654

2009170015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Стилно черно яке LO1654, за всички почитатели на спортната визия. Дизайнът е повече от впечатляващ. Широки ленти, постигнати с помощта на здрави шевове и разположени по ширина на плата са основата на тази кройка. В долната част имаме два странични джоба напречно скосени така, че да е удобно на ръката да влезе в тях. Дълбочината им е стандартна, а затварянето им е с цип. Якето се закопчава по два начина, с цип и големи кръгли копчета.

В горната лява част на височината на гърдите има още един напречен джоб, в който може да сложите лични вещи и портмоне. Подплатата е полиестерна, гладка и приятна за носене. Дава възможност на тялото ви да се движи безпроблемно. Тъй като този модел е без качулка, поради тази причина яката е висока и покрива изцяло врата. Носете с удоволствие това модерно яке навсякъде през есента и зимата.

 

Състав на продукта: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.