Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Стилно мъжко яке бежово CZR1
Стилно мъжко яке бежово CZR1
Стилно мъжко яке бежово CR1
Стилно мъжко яке бежово CR1
Стилно мъжко яке бежово CR1
Стилно мъжко яке бежово CR1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилно мъжко яке бежово CR1

2109150011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Стилно мъжко яке бежово CR1, леко и удобно за носене за есента и топлите зимни дни на годината. Закопчаването е с цип и метални капси, в зависимост от вашите предпочитания. Дължината му е така изработена, че да покрива колана на панталона. Изработката му е изключително качествена от памук и вискоза. Дрехата може да се носи разкопчана, въпреки, че основното и предназначение е да предпазва тялото ви от вятър и студ.

Комфортът на движенията ви е гарантиран, тъй като от вътрешната страна хастара е гладък. Отвън якето изглежда оребрено заради широките шевове образуващи правилни фигури. Джобовете са другият важен акцент в дизайна. Открояват се на светлия фон, тъй като циповете им са черни.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е L

Състав: 85% вискоза, 15% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.