Светлокафяво мъжко яке HL543
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафяво мъжко яке HL543

2009150091

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлокафяво мъжко яке HL543, един различен модел, който покрива всички изисквания на сезон есен/зима и поддържа идеално съотношението цена-качество. Тук акцентите в дизайна са два. Външната част е от промазан полиестерен плат, а ръкавите и раменете са представени от шушлеков елемент на същата материя. Релефните линии само засилват спортният елемент на мъжкото яке.

Долните два джоба са вертикални, леко скосени, за да може ръцете ви да влизат безпроблемно в тях. Закопчаването е по цялата дължина и завършва в горната си част при високата яка. Подплатата е гладка и нежна при допир, ще допринесе за комфорта собственика си. Конкретно този модел е без качулка, от където се разбира за къде е предназначен да се носи.

 

Състав на продукта: 50% памук, 50% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.