Тъмнокафяво яке с два ципа LN2
Тъмнокафяво яке с два ципа LN22
Тъмнокафяво яке с два ципа LN21
Тъмнокафяво яке с два ципа LN23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмнокафяво яке с два ципа LN2

1902280026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмнокафяво яке с два ципа LN2, плътна и тънка дреха със свеж пролетен привкус. Материята е гладка и мека при допир, изработена от памук и полиестер в отношение две към едно. Кройката е класическа с леки изменения в областта на гърдите. Там са разположени два хоризонтални джоба, затворени с метални ципове. Самият модел така е произведен , че да създаде необходимият комфорт на мъжа и желанието му да излезе навън сред природата.

Закопчаването е поверено на метален цип, който преминава по цялата дължина и свършва с висока яка. Под якето може да носите тънки пуловери или тениски във светъл цвят, които ще видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Без долни, странични джобове, няма как да бъде този модел. Те се затварят със здрав цип, който е сигурна преграда от кражби.

 

Състав: 65% памук и 35% полиестер

 

Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.