Тъмносиньо тънко яке K01
Тъмносиньо тънко яке K014
Тъмносиньо тънко яке K012
Тъмносиньо тънко яке K013
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиньо тънко яке K01

2002270056

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиньо тънко яке K01, тънко и леко за ежедневна употреба. Материята е хигроскопична, подходяща за топлите вечери на пролетта, лятото и есента. Създава комфорт от носещия и допринася за добрата му визия. На китките и талията има прикрепена ластична лента от същия цвят, която фиксира якето към тялото на мъжа. Създава се перфектен синхрон между този модел като връхна дреха и под нея светлите тениски или ризи, които може да разгледате в нашия онлайн магазин.

Закопчаването е поверено на метален цип, който е разположен по цялата дължина. Двата странични, долни джоба се затварят със същия модел ципове, без прикриващи капачета. Яката е висока и следва линията на закопчаването, като към нея за подсилване е поставено тик-так копче. Подарете си едно свежо усещане за живот, което стане част от вашето битие.

 

 

Състав: 100% полиестер

 

Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.