Тъмносиньо зимно мъжко яке SO1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиньо зимно мъжко яке SO1

1909040024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиньо зимно мъжко яке SO1, актуална връхна дреха за зимния сезон.  Тук основният акцент е високата яка, която е изработена от мека пухкава материя. Изключително удобен модел, който лесно би се комбинирал с всякакви мъжки ризи и пуловери, които ще намерите в нашия сайт. Материята е изцяло от полиестер, а хастара от 100% вискоза.

Ще стой свободно на вашето тяло, без да го ограничава в движенията. Закопчаването е по цялата дължина посредством цип, умело прикрит с тясна лента. Дрехата е водонепропусклива и ветроустойчива, с четири джоба, които са само загатнати.

 

 

Манекенът на снимките е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е M.

 

Състав: 100% полиестер и хастар 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.