Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Тънко мъжко яке ластик на ръкавите MGV81
Тънко мъжко яке ластик на ръкавите MGV812
Тънко мъжко яке ластик на ръкавите MGV813
Тънко мъжко яке ластик на ръкавите MGV81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънко мъжко яке ластик на ръкавите MGV81

2102270012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тънко мъжко яке ластик на ръкавите MGV81, функционално изглеждаща дреха за ежедневна употреба през топлите дни в годината. Има спортно излъчване, с прецизно избрани елементи по него. В горната част над гърдите имаме два джоба, които добре се забелязват заради черните ципове, които ги затварят. Долните два са леко изнесени в страни, от практична гледна точка. Всички те са украсени с допълнителни, здрави шевове.

Тази линия на дизайна се наблюдава и при закопчаването, което завършва с вдигната яка. В задната си част тя има ластична цветна лента. По същият начин е подходено и при ръкавите, които завършват с такава лента. В заключение може да кажем за изработката, която е много качествена, а материята е памучна с една трета полиестер. Избраният цвят е бордо, много актуален през последните няколко сезона.

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е 50.

Състав: 70% памук и 30% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.