Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Тънко спортно яке бордо HR1042
Тънко спортно яке бордо HR10421
Тънко спортно яке бордо HR10422
Тънко спортно яке бордо HR10423
Тънко спортно яке бордо HR1042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънко спортно яке бордо HR1042

2103020182

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тънко спортно яке бордо HR1042, удобна и лека дреха за топлите дни в годината. Кройката е права, без излишни декоративни елементи. Закопчаването е с цип от горе до долу със същия цвят. Има само два джоба, прикрити с малко капаче. В долната част на якето има широка, плетена лента, която го фиксира към таза.

Ръкавите завършват по подобен начин, като идеята тук е да не се дава възможност на вятъра да проникне в тялото ви. Хастарът е от полиестер, гладък и приятен на допир. Яката стои винаги вдигната и се закопчава при нужда от тик-так копче. Изработката на тази дреха е изключително качествена от здрав и плътен полиестер. Лесно се съблича и облича, може да се носи разкопчано.

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е L.

Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.