Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тънко спортно яке бордо HR1042
Тънко спортно яке бордо HR1042
Тънко спортно яке бордо HR1047
Тънко спортно яке бордо HR1042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънко спортно яке бордо HR1042

2103020182

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тънко спортно яке бордо HR1042, удобна и лека дреха за топлите дни в годината. Кройката е права, без излишни декоративни елементи. Закопчаването е с цип от горе до долу със същия цвят. Има само два джоба, прикрити с малко капаче. В долната част на якето има широка, плетена лента, която го фиксира към таза.

Ръкавите завършват по подобен начин, като идеята тук е да не се дава възможност на вятъра да проникне в тялото ви. Хастарът е от полиестер, гладък и приятен на допир. Яката стои винаги вдигната и се закопчава при нужда от тик-так копче. Изработката на тази дреха е изключително качествена от здрав и плътен полиестер. Лесно се съблича и облича, може да се носи разкопчано.

Моделът е висок 185см и тежи 88 кг - подходящият размер за размер за него е L.

Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.