Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Жълто мъжко преходно яке PU8356
Жълто мъжко преходно яке PU8345
Жълто мъжко преходно яке PU8359
Жълто мъжко преходно яке PU8357
Жълто мъжко преходно яке PU8385
Жълто мъжко преходно яке PU8358
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълто мъжко преходно яке PU835

2209170042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълто мъжко преходно яке PU835, с оребрени шевове по цялата дължина. Създават релефна повърхност и освен това придържат здраво леката подплата. Кройката е спортна по тялото, без да ограничава движенията му. Тази връхна дреха наистина ще ви топли през влажното, променливо време на годината. Полиестерната еко материя придава на тялото незаменим комфорт. Закопчаването е с едър цип. Абсолютно същият го има и при страничните, дълбоки джобове. Цветът е много свеж и се отличава много добре в тъмното. Изработката е изключително качествена.


1. Състав: 100% полиестер
2. Цвят жълт
3. Хастар вискоза
4. Кройка права по тялото
5. Закопчаване с цип
6. Детайли – декоративни шевове
7. Странични вертикални джобове
8. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.