Начало Продукти Количка Профил

Елегантно мъжко яке бордо MO2020
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантно мъжко яке бордо MO2020


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Елегантно мъжко яке бордо MO2020, лека и удобна, връхна дреха за сезон есен/зима. Подобен модел се харесва от хората, които искат да носят нещо леко и практично, но да не отстъпва по нищо в предпазването на тялото от атмосферните влияния. От дизайнерска гледна точка, вниманието се насочва към ситните релефни шевове по цялата дължина.

Закопчаването е с черен цип от долу до горе, който добре затваря високата яка. Двата странични джоба са със същият модел цип, дълбоки и удобни за поставяне на важните за вас неща. Якето е без качулка за да се подчертае спортния му имидж. Лесно се облича и съблича и ще ви служи дълги години при правилна употреба.

 

Състав на продукта: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •