Начало Продукти Количка Профил

Зелено мъжко яке MO2020
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелено мъжко яке MO2020

2009150070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Зелено мъжко яке MO2020, отговарящо на всички изисквания за есенно зимния сезон. Леко и удобно за носене от приятна на допир полиестерна материя. От друга страна тя е ветро и водоустойчива, достатъчна да запази тялото ви сухо и топло. Кройката е права, с ясно изразени хоризонтални ленти, разположени по цялата дължина. Дизайнът на дрехата е семпъл, като на преден план са изразени само двата долни, странични джоба, които едва се забелязват, благодарение на широките ципове.

 

Подплатата е гладка и фина при допир, която създава условия на тялото ви да се чувства комфортно. Закопчаването е поверено на черен, пластмасов цип, разположен по цялата дължина и завършващ в горния край с висока яка. Тя покрива изцяло врата, като липсата на качулка в никакъв случай не е натрапчива. Може да се каже, че това яке ще създаде спортна визия на мъжкото тяло.

 

Състав на продукта: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •