Зимно мъжко яке бордо LO3
Зимно мъжко яке бордо LO3
Зимно мъжко яке бордо LO3
Зимно мъжко яке бордо LO3
Зимно мъжко яке бордо LO3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимно мъжко яке бордо LO3

1909040002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Зимно мъжко яке бордо LO3, разчупен модел от последната ни модна колекция. Може да го използвате както в ежедневна градска среда, така и за планинска разходка. То е топло, ветроустойчиво и водонепропускливо. Целта е притежателят му да се чувства сигурен при лоши метеорологични условия. Кройката е класическа, с широки рамене и всички характеристики за сезон есен-зима. 

Якето има широк спектър за комбиниране с други облекла, като се започне от официални ризи и пуловери и се стигне до ефирни блузи и панталони. Всичко това може да намерите в нашия сайт. Моделът разполага с два напречни и два надлъжни джобове, симетрично разположени по между си. Освен това, цвят бордо се счита за свеж и подчертава мъжката фигура в нейните детайли. 

 

 

Манекенът на снимките е висок 180 и тежи 83 кг, подходящият размер за него е 50.

 

  Състав: 100% полиестер, хастар 100% вискоза

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.