Начало Продукти Количка 0 Профил

-11% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ШАПКИ ДО 11.12

Зимно мъжко яке класическо LTO1116
Зимно мъжко яке класическо LTO1119
Зимно мъжко яке класическо LTO1117
Зимно мъжко яке класическо LTO1110
Зимно мъжко яке класическо LTO1118
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимно мъжко яке класическо LTO111

2209010238

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимно мъжко яке класическо LTO111, традиционен модел, изработен от висок клас памук и полиестер, сартифицирани със съответните еко-стандарти. Цветът е тъмносин, може би най-разпространеният за такъв тип връхни дрехи. Дизайнът е многопластов с декорирани шевове, върху които има прикрепени джобове с капачета на нивото на гърдите. Друго предимство е е закопчаването е двойно с цип и копчета. Ръкавите са обемисти и се позиционират при китката от тик-так копче. Яката е висока и следва продължението на закопчаването.


1. Състав: 50% полиестер и 50% памук
2. Цвят тъмносин
3. Лека подплата
4. Кройка права
5. Двойно закопчаване цип/копчета
6. Детайли – плетени ръкави
7. Странични джобове без цип


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.