Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжо сако бордо официално JMN6
Мъжо сако бордо официално JMN61
Мъжо сако бордо официално JMN62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжо сако бордо официално JMN6

2105050026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжо сако бордо официално JMN6, удобна, стилна дреха заслужаваща да се носи на абитуриентски бал или сватба. Постарали сме се да направим един истински шедьовър за такъв тип облекла. Кройката е леко вталена с умело подчертаване на мъжките рамене. Реверът е издължен и завършва при единственото копче, което добре се откроява на общия фон. Дизайнът е добре структуриран, с два долни странични джобове и покриващи капачета. Прави впечатление също, по-голямата извивка в долните краища на сакото, което е естествено продължение на последните модни тенденции.

Прецизна изработка от мек и приятен на допир плат. Съставен е от вискоза и полиестер в процентно изражение. Усеща се релефният елемент в него, както и разтегливостта  на материята. Ако обичате да сте изискани  в ежедневието си, това мъжко сако може да ви помогне, стига да го комбинирате по правилния начин с останалите дрехи. 

Състав: 70% вискоза, 30% полиестер
Хастар: 100% Полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.