Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко сако червено JMN1
Мъжко сако червено JMN1
Мъжко сако червено JMN1
Мъжко сако червено JMN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сако червено JMN1

1911260091

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко сако червено JMN1, много ефектен цвят и кройка. Със сигурност ще бъдете център на внимание, ако се появите с него на светско събитие или неформална среща. Материята е фина при допир с леко релефен оттенък. Дизайнът на дрехата е впечатляващ, ще подчертае мъжката ви фигура и елегантност, особено ако изберете правилния цвят мъжки ризи и панталони. Тях може да си ги изберете, ако разгледате подробно нашия сайт.

Хастарът на сакото е от червен цвят – 100% вискоза. Моделът е втален с един шлиц по средата отзад, външни копчета, които са пришити към затворени илици. Имат декоративна стойност, за засилване на елегантността. Страничните джобове са с капачета. Водещо в силуета е подчертаването на раменете. Нека вашето облекло направи първото впечатление. Фирма Виконте Русе разполага с големи размери от този цвят сака.

 

Състав: 30% полиестер, 70% вълна

 

Хастар 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.