Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко сако горчица вталено JMN4
Мъжко сако горчица вталено JMN41
Мъжко сако горчица вталено JMN42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сако горчица вталено JMN4

2202280045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжко сако горчица вталено JMN4, изискана дреха  за предстоящ празник или събитие от последната ни колекция. Практична кройка , която подчертава линиите на мъжкото тяло, без да го притеснява. Това зависи изцяло от правилно избрания размер и разбира се вашият вкус към красивото. Дизайнът е насочен основно към подчертаване на раменете в комбинация с нетрадиционния за такъв тип дрехи цвят. Добре се открояват двата долни джоба, прикрити умело с капачета и декоративен такъв на височината на гърдите.

Много добра и качествена изработка, в която не бива да се съмнявате. Материята на сакото е мека с приятен, релефен оттенък. Съставена е от вискоза и полиестер в равно процентно отношение. Това дава възможност тя да е леко разтеглива и ефирна. Освен за празници при необходимост, може да носите сакото в ежедневието, ако съумеете да го комбинирате с останалото облекло.


Състав: 50% вискоза, 50% полиестер
Хастар: 100% Полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 


Размерна таблица