Начало Продукти Количка Профил

Мъжко сако сиво FI5
Мъжко сако сиво FI5
Мъжко сако сиво FI5
Мъжко сако сиво FI5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сако сиво FI5

1911260076

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сако сиво FI5, красив модел с универсално предназначение, който задължително трябва да присъства в гардероба ви. Може да го обличате както на специални поводи, така и в ежедневна атмосфера. Материята е комбинация между вълна и вискоза в отношение 3/1. В нея има малко ликра и е леко разтеглива. Кройката е много удобна изработена по италиански образец. Сакото е вталено с цепка отзад, закопчаването е с едно копче. Дизайна е изчистен с два странични джоба и капачета върху тях, издължени ръкави и подчертани рамене.

На ривера е пришит илик за поставяне на някакъв малък аксесоар. Така представено мъжкото сако може да го комбинирате с мъжки ризи в тъмната цветова гама. Панталонът е по избор в зависимост от предпочитанията ви. Помислили сме за по-едрите мъже, защото това сако го имаме в големи размери.  

 

Състав: 75% вълна, 20% вискоза и 5% еластан

 

Хастар 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •