Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко сако тъмносиньо FI2
Мъжко сако тъмносиньо FI2
Мъжко сако тъмносиньо FI2
Мъжко сако тъмносиньо FI2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сако тъмносиньо FI2

1909030221

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко сако тъмносиньо FI2, елегантен модел с акцент върху всеки детайл. Гладка, тънка и фина материя за пролетно есенния сезони. Кройката е много удобна по френски образец, с шлицове и копчета на ръкавите за по-добра естетика. Отзад сакото е с една цепка, каквато е в момента модата, с два странични джоба и капачета. Отвътре е затворено с по-светъл хастар от полиестер, който е подобен на основния цвят на сакото.

По стандарт има два вътрешни джоба от двете страни. Подобен тип дрехи лесно се комбинират с мъжки ризи и панталони, които ще намерите в нашия онлайн магазин. С радост ще ви помогнем в тази насока. Дрехата е вталена, закопчаването е с две копчета, като едното е добре да е разкопчано (такъв е етикета на всяко светско събитие).

 

Състав: 82% полиестер, 15% вълна и 3% еластан

 

Хастар 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.