Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко спортно сако синьо JMN2
Мъжко спортно сако синьо JMN2
Мъжко спортно сако синьо JMN2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко спортно сако синьо JMN2

1911260085

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко спортно сако синьо JMN2, стилна дреха за специални поводи  и ежедневна употреба. Традиционно красив модел от последната ни колекция. Добро съчетание между естествена и изкуствена материи с много добър резултат. Платът е мек и приятен при допир с леко разтеглив нюанс. Дизайнът е класически, с подчертани рамене, два странични джоба с капачета, вталена кройка и цепка отзад.

Ревера е скосен, като е предвидено място за брошка. Ръкавите са издължени, с копчета за украса отстрани. Добър вариант за комбиниране е с тъмни официални мъжки ризи и светли панталони, които ще намерите в нашия сайт. Този тип мъжко сако го имаме в големи размери, така че сме помислили за всякакъв вариант мъжка фигура. Може да се носи целогодишно както на специални поводи, така и в ежедневието.

 

Състав: 30% полиестер, 70% вълна

 

Хастар 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.