Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко официално сако DRO1056
Мъжко официално сако DRO1056
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко официално сако DRO1056

1804110035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко официално сако DRO 1056, атрактивен син цвят, макар някои мъже да го смятат за консервативен. Мъжкото сако се съчетава много добре със светла риза и подходяща вратовръзка. Сериозните, делови мъже го предпочитат най-много.

 

Подходяща комбинация за мъжко официално сако DRO1056 са мъжка риза с кант и релефна тъмносиня папионка.

  • Цвят син
  • Състав: 65% вискоза и 35% полиестер
  • Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.