Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко официално сако DRO 566/3/6
Мъжко официално сако DRO 566/3/6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко официално сако DRO 566/3/6

1706230024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко официално сако DRO 566/3/6, атрактивен тъмно син цвят, подходящ за специални случаи. Сакото се комбинира добре с дънки и всякакъв вид тъмни панталони. Класически цвят, изчистена кройка за стройна мъжка фигура.

 

  • Подходяща комбинация за мъжко официално сако DRO 566/3/6 са официална риза с дълъг ръкав и зелена вратовръзка с кърпичка.
  • Цвят тъмно син
  • Състав: 70% вискоза и 30% полиестер
  • Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.