Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко официално сако DRO8032
Мъжко официално сако DRO8032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко официално сако DRO8032

1702080053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко официално сако DRO8032, атрактивно бяло мъжко сако за младоженец. Класическо мъжко сако, което добре се съчетава с тъмен цвят риза и панталон. Някои абитуриенти също биха го предпочели, макар че този цвят е доста ангажиращ.

 

Подходяща комбинация за мъжко официално сако DRO8032 са черна риза с дълъг ръкав и папионка бяла структурирана.

  • Цвят бял
  • Състав: 70% вискоза и 30% полиестер
  • Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.