Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко официално сако DROJMNM
Мъжко официално сако DROJMNM
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко официално сако DROJMNM

1802210184

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжко официално сако DROJMNM, стандартен светлосив цвят, за ежедневна употреба на служители в по-долните нива на фирма. Мъжкото сако се комбинира добре с тъмен цвят панталон, за да има контраст в отделните части на тялото.

 

Подходяща комбинация за мъжко официално сако DROJMNM са мъжка риза с дълъг ръкав и подходяща вратовръзка.

  • Цвят светло сив
  • Състав: 70% вискоза и 30% полиестер
  • Хастар: 100% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.