Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Oфициално сако тъмно бордо JMN73
Oфициално сако тъмно бордо JMN74
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Oфициално сако тъмно бордо JMN7

2202280051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Oфициално сако тъмно бордо JMN7, удобна, изискана дреха заслужаваща да се носи на сватба или абитуриентски бал. Постарали сме се да направим един истински шедьовър за такъв тип облекла. Кройката е приятно вталена, с умело подчертаване на мъжките рамене. Реверът е издължен и завършва при единственото копче, което добре се откроява на общия фон. Дизайнът е добре структуриран, с два долни странични джобове и покриващи капачета. Интересна иновация е по-голямата извивка в долните краища на сакото, което представлява естествено продължение на последните модни тенденции.

Качествена изработка от мек и приятен на допир плат. Съставен е от вискоза и полиестер в процентно изражение. Усеща се релефният елемент в него, както и разтегливостта  на материята. Ако обичате да сте стилни в ежедневието си, това мъжко сако може да ви помогне, стига да го комбинирате по правилния начин с останалите дрехи. 

 

Състав: 50% вискоза, 50% полиестер
Хастар: 100% Полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.