Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно-елегантно червено сако JMN5
Спортно-елегантно червено сако JMN51
Спортно-елегантно червено сако JMN52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантно червено сако JMN5

2105050068

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортно-елегантно червено сако JMN5, изискана дреха  за предстоящите празници или събития от последната ни колекция. Превъзходна кройка, която е фиксирана умело на мъжкото тяло, без да го натоварва. Това зависи изцяло от умело подбрания размер и разбира се вашият вкус към красивото. Дизайнът е насочен основно към подчертаване на раменете и ръкавите, и като цяло излъчването му. Добре се открояват двата долни джоба, прикрити умело с капачета и декоративен такъв на височината на гърдите.

Много добра и качествена изработка, в която не бива да се съмнявате. Материята на сакото е мека с приятен, релефен оттенък. Съставена е от вискоза и полиестер в отношение три към едно. Това дава възможност тя да е леко разтеглива и нежна. Освен за празници при необходимост, може да носите сакото в ежедневието, ако съумеете да го комбинирате с останалото облекло.

 

Състав: 70% вискоза, 30% полиестер

Хастар: 100% Полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.