Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Бяла тениска на котвички LMO2022
Бяла тениска на котвички LMO20221
Бяла тениска на котвички LMO20222
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска на котвички LMO2022 / до 6XL

2206100306

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бяла тениска на котвички LMO2022, летен модел с морска тематика. Основата е едноцветна, без излишни декорации и контрастна яка. Кройката е леко вталена, което по никакъв начин не се отразява на конфорта при носене. Дори напротив, по този начин се очертават формите на тялото, ако те са атлетични. Закопчаването е с три копчета, с цвят доближаващ се до този на яката.

Ръкавите завършват с ластичен маншет, който добре позиционира тениската към торса. Изработката е супер качествена, от мека памучна материя и процент еластан. Това наше предложение е изключително подходящо за разходка в свободното време на плажа или в ежедневието.

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.