Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Лятна мъжка тениска с яка RS8
Лятна мъжка тениска с яка RYS81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лятна мъжка тениска с яка RS8


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лятна мъжка тениска с яка RS8, стилен модел за лятото. Впечатляващ дизайн в комбинация с лека и приятна на допир памучна материя. Яката е спортна, плетена, с интересен кант по краищата. Благодарение на двете копчета, тя стои прибрана по врата. Същата шарка се наблюдава и при късите ръкави. Това помага да са прилепнали добре към раменете, като добре ги подчертават. 

Платът е леко разтеглив, заради наличието на еластан. Това е голямо предимство особено за мъжете, които нямат съвършено тяло. Вероятността за изпотяване е много малка, дори през най-горещите дни на годината. Тениската може да я носите извън панталона, в ежедневието или през прохладните вечери.

Състав: 92% памук и 8% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.