Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка тениска с яка мента MSR1030
Мъжка тениска с яка мента MSR10301
Мъжка тениска с яка мента MSR10302
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с яка мента MSR1030

2206100215

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка тениска с яка мента MSR1030, свежо излъчване за топлите дни в годината. Прекрасно изглеждащ модел от ефирна памучна материя. Ще държи прохладно тялото ви, без да се изпотява, дори ако времето е супер горещо. Дизайнът е повече от приятен, с еднотонова светлосиня основа, върху която няма декорации с изключение на малкото джобче на нивото на гърдите.

Яката е спортна, прибрана с две мални светли копчета в същия цвят, и е продължение на закопчаването. Същият елемент присъства и в края на ластичните ръкави. Кройката е приятно вталена, без да притеснява особено тялото на мъжа. Дължината е според размера, който носите и се поставя  извън панталона, като прикрива изцяло колана.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.