Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка тениска с яка тъмносиня RS2
Мъжка тениска с яка тъмносиня RYS21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска с яка тъмносиня RS2

2202180194

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка тениска с яка тъмносиня RS2, добро съчетание на цветовете в тъмната гама. На пръв поглед нетрадиционен жакардов десен, с редуване на тъмни и по-светли геометрични елементи. Подходяща е за носене през целият ден, дори когато сте на работа. Лека и приятна за носене материя от памук и малък процент еластан.

Платът е разтеглив и обхваща мъжкото тяло без да ограничава неговите движения. Друго предимство е, че не дава възможност за потене, дори и при много горещо време. Закопчаването е с три малки копчета, които завършват в горната си част с приятно изглеждаща яка. Същата материя може да се види и в края на ръкавите под формата на маншет. Тениската е издължена, като по този начин се скрива част от долното облекло.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.