Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Тениска с яка цвят керемида RS7
Тениска с яка цвят керемида RYS71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тениска с яка цвят керемида RS7

2202180206

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тениска с яка цвят керемида RS7, прекрасен модел за лятото със много стилна визия. Цветът е много свеж, който в комбинация с памучната материя, прави дрехата идеална за горещото време на годината. Предпазва тялото ви от изпотяване. Добро дизайнерско решение е ръкавите да са със същият маншет, който присъства и в яката.

Закопчаването е поверено на три малки копчета, които са пришити върху същата на цвят основа. Платът е леко разтеглив, благодарение на процента еластан в него. Мъжката тениска е издължена и в общият случай не се запасва. Може да се носи в ежедневието или на неформални вечерни събития.

Състав: 92% памук и 8% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.