Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Вталена мъжка тениска SO564
Вталена мъжка тениска SO5641
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вталена мъжка тениска SO564

2202220072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вталена мъжка тениска SO564, ефирна и много лека  дреха за летните жеги. Цветът е много свеж, наподобяващ морето по нашето черноморие. Много добре се откроява флоралните нишки вплетени в текстурата на плата. Това е всъщност водещият акцент в дизайна. Материята е комбинация основно от памук с малък процент еластан, специално пригодена да пази тялото ви от изпотяване.

Друго съществено предимство е, че е разтеглива, като по този начин добре обхваща тялото на мъжа независимо от неговото телосложение. Прави впечатление също, вътрешната подплата на яката, която следва като продължение върху закопчаването. Дължината на тениската е достатъчна за да покрие горната част на панталона. Може да се носи в ежедневието и на работа в офиса.

Състав: 80% памук, 15% вискоза и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.