Тениски

ФИЛТРИРАЙ+19.90 лв 49.90 лв

Мъжки тениски

Във Vikonte ще открите модерни мъжки тениски. Следвайки последните модени тенденции нашите дизайнери са направили ефектни тениски с яка или надписи. Те се предлагат и в големи размери и кройки, подходящи за всеки вид фигура. Бързата доставка до 24 часа на нашите тениски и правото на връщане до 30 дни ги прави перфектния избор за Вас!

Страница: 1 2
ФИЛТРИРАЙ+19.90 лв 49.90 лв

Страница: 1 2

Мъжки тениски с яка страница 1

Голямото разнообразие от оферти на мъжки тениски в различни размери и щампи. Избери от над 35 стилни и модерни мъжки тениски с яка, изработени от 95% памук и 5% еластан с отлично качество. Богата гама къс ръкав с безупречна изработка. Виконте Ви предлага също голямо разнообразие от мъжки блузи, подходящи за всеки стил! Елегантни, ежедневни, за спорт или разходки сред природата, актуални за летните месеци.

Най-добрите брандове с надпис или изчистена такава на достъпни цени. Следете нашият каталог оригинални продукти и участвайте в промоциите активно. Онлайн магазина предлага всичко това за да удовлетворим всички ваши желания в търсене на перфектна визия.

Вероятно вашият гардероб е пълен с тениски, но нямате точно нашите модели! Ако се вгледате по-внимателно ще забележите такива, които подхождат на младежи с по-небрежен стил на обличане. Както и други с по-бизнес излъчване, които са перфектни за по-официална работна среда.

20080616111601 / 16.06.2008 г.