Начало Продукти Количка Профил

Бежова тениска с принт на дребни птици RS6
Бежова тениска с принт на дребни птици RS61
Бежова тениска с принт на дребни птици RS62
Бежова тениска с принт на дребни птици RS6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова тениска с принт на дребни птици RS6

2002190294

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бежова тениска с принт на дребни птици RS6, лека и удобна за носене, особено през летните месеци. Щампата е много оригинална и много добре се съчетана с яката, която е в кафяво каквито са и ръкавите. Закопчаването е поверено на три безцветни копчета, като съвета ни е да не ги използвате всичките. Ако се вгледате внимателно в птиците ще разберете, че са прелетни.

Това подсказва в кой сезон е подходящо да се носи. Материята е памучна, мека и приятна при допир с кожата, леко разтеглива заради 8% еластан в нея. Подобна тениска със същата щампа имаме в бяло. Подходяща комбинация на бежовата тениска е с оранжеви спортно елегантни панталони и сини обувки. Като връхна дреха предлагаме тъмен цвят мъжко яке. Помислете за летния си гардероб още отсега и не чакайте топлото време да почука на вашата врата.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •