Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла мъжка тениска със сива щампа RWY4
Бяла мъжка тениска със сива щампа RWY41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла мъжка тениска със сива щампа RWY4

2105070034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бяла мъжка тениска със сива щампа RWY4, изключително ефектен дизайн за летните дни на лятото. Подходяща е за ежедневна употреба в градски условия или на плажа. Вгледайте се в детайлите за да видите прецизно изработеното овално деколте, подчертано от тесен, плетен кант. Върху белият фонов цвят се отличава на преден план голямата, цветна щампа “Relax” и добре структурираните надписи по цялата площ на дрехата.

Мека и тънка материя, удобна за носене, която почти не се усеща на тялото ви. Няма да ограничи вашите движения, дори напротив, ще усетите истинската свобода, защото е изработена от памук и еластан. Тениската е леко издължена в долната си част, за да покрие колана на панталона (не се запасва). Изработката е изключително качествена, с гаранция за многократна употреба.

Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.