Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла мъжка тениска с щампа DDS331
Бяла мъжка тениска с щампа DDS332
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла мъжка тениска с щампа DDS33

2103050181

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бяла мъжка тениска с щампа DDS33, ефектен модел от последната ни колекция за това лято. Изработена е от мека памучна материя с малък примес от еластан. Именно последният прави дрехата да има разтеглив характер, което е голямо предимство за мъжете с нестандартно телосложение. Ако имате перфектни форми и фитнес излъчване, тази тениска ще ги подчертае и ще ги покаже на преден план.

Деколтето е овално, като основната част в дизайна се пада на впечатляващият принт, показващ панорамен изглед на Ню Йорк. Мъжката дреха с къс ръкав е много удобна за носене, лесно се пере и глади, като не дава възможност на тялото ви да се поти, дори при много горещо време.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.