Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла памучна тениска с кант на яката VMR9
Бяла памучна тениска с кант на яката VMR91
Бяла памучна тениска с кант на яката VMR92
Бяла памучна тениска с кант на яката VMR93
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла памучна тениска с кант на яката VMR9

2302080142

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла памучна тениска с кант на яката VMR9, стилно изглеждаща дреха с къс ръкав, изработена от висококачествен плат със съдържание на памук и полиестер. Това я прави перфектна за ежедневно ползване, като лесно се съчетава с дънки или спортно-елегантни панталони. Ето още някои от предимствата на тази тениска:
1. Състав:  55% памук и 45% полиестер
2. Произход: Произведено за Vikonte
3. Вталена кройка
4. Дишаща материя
5. Детайлна таблица с размери

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.