Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла памучна тениска с надпис VDS2
Бяла памучна тениска с надпис VDS2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла памучна тениска с надпис VDS2

2302100275

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла памучна тениска с надпис VDS2, еднотонен модел за горещото лятo с красива щампа, която се забелязва отдалече. Материята е от памук и еластан, леко разтеглива, умело водеща се по чертите на мъжкото тяло. Лесно се пере и глади, без да се нарушава цялостната структура на принта и като цяло дрехата.

Състав: 95% памук, 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.