Бяла тениска с ефектен принт DDS434
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска с ефектен принт DDS434

2003230118

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска с ефектен принт DDS434, много удобна и свежа за лятото. Цялостният дизайн е поверен на щура щампа, изобразяваща американския начин на живот. Материята е приятна за носене от памук и еластан, стои прилепнала за тялото, но не притеснява неговите движения. Може да я носите в ежедневието или на плажа, защото това е дреха само за топлото време на годината.

Лесно се пере и глади, без опасност от разтегляне на материята. Тази младежка тениска трябва да се комбинира с червени или сини панталони и спортни обувки. Помислете за аксесоарите, които може да носите през лятото като например кожени гривни или стилен портфейл. Подобни модели блузи в зелено, синьо или оранжево ще намерите в нашия онлайн магазин за да освежите вашият летен гардероб.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.