Бяла тениска с ефектна щампа MSR4
Бяла тениска с ефектна щампа MSR42
Бяла тениска с ефектна щампа MSR4
Бяла тениска с ефектна щампа MSR41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска с ефектна щампа MSR4

2002190151

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска с ефектна щампа MSR4, спортно-елегантна от последната ни селекция за лятото. Оригиналният дизайн започва от овалното деколте, което е оцветено с три различни линии – сива, розова и светлосиня. Такава комбинация и в същият ред има в края на двата ръкава. Те са прилепнали за ръцете, като в основата им, кройката подчертава раменете. Завършващият щрих е хаотично разпръснатите по белия фон капки с тези три цвята.

По средата на равнището на гърдите има оригинален надпис на английски, който подсказва известна мисъл. Материята е изключително лека и удобна за носене, изградена от памук и еластан. Леко разтеглива е от гледна точка на структурата си, но с едно наум, да внимавате да не я изцапате. Ако търсите идеи за комбиниране на тази тениска с останалите дрехи, то според нас сини спортни обувки и дънки е добър вариант.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •