Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла тениска с надпис VDS30
Бяла тениска с надпис VDS30
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска с надпис VDS30

2304070259

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла тениска с надпис VDS30, спортно елегантен модел, с оригинална фраза вградена в самата щампа. В унисонс с това, може да добавим удобната за носене лятна материя, предназначена по-специално за големите жеги. Тялото ви ще се чувства комфортно, без вероятност от изпотяване. Самата комбинация от памук и еластан е достатъчен атестат за това. Много качествена изработка, със сигурност ще останете приятно изненадани.

1. Перфектна спортно-елегантна визия
2. Подходяща за носене с дънки / къси панталони
3. Еластична материя за всеки вид фигура
4. Дишаща естествена материя, която не дразни кожата
5. Вталена кройка, която следва извивките на тялото
6. Състав: 95% памук, 5% еластан
7. Произход: Произведено за Vikonte

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.