Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла тениска с тъмни черти RS8
Бяла тениска с тъмни черти RS8
Бяла тениска с тъмни черти RS81
Бяла тениска с тъмни черти RS82
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла тениска с тъмни черти RS8

2002190338

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла тениска с тъмни черти RS8, модел с къс ръкав, стандартно изпълнение. Основата на дизайна се крепи на паралелно подредените тъмносини линии, които се преливат в едно цяло при гърдите. Яката е с цвета на линиите, а закопчаването е с три безцветни копчета. По подразбиране, най-горното от тях се носи разкопчано.  Памучната материя е плътна и мека при допир, но трябва да я пазите от изцапване.

Лесно се пере и глади, без това да предизвиква отпускане на материята. Спазвайте предписанията на етикета и всичко ще е наред. Подобни тениски носят тенисистите и играчите на голф. Сами разбирате колко са популярни сред спортистите, което доказва тяхната функционалност. Могат да се комбинират на практика с мъжки якета  и панталони, но това оставяме на вашето въображение.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.