Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна тениска с принт DDS37
Черна тениска с принт DDS37
Черна тениска с принт DDS37
Черна тениска с принт DDS37
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна тениска с принт DDS37

2302100251

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Черна тениска с принт DDS37, съчетаваща в себе си различни стилове от „casual“ до спортно елегантен. Изработена е почти изцяло от висококачествен памук и малък процент еластан. По този начин материята придобива леко разтеглив характер, голямо удобство за тези мъже с нестандартно телосложение. Моделът е идеален за ежедневна употреба през лятото. Принтът на тениската е контрастен за черния цвят, перфектен за комбиниране с останалото облекло.


1. Състав:  95% памук и 5% еластан
2. Цвят – черен
3. Дизайн - атрактивен
4. Кройка – леко вталена
5. Деколте - овално
6. Детайли – привлекателна щампа
7. Колекция 2023

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.