Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Червена блуза с яка SWY1412
Червена блуза с яка SWY1412
Червена блуза с яка SWY1412
Червена блуза с яка SWY1412
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена блуза с яка SWY1412

2103050021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Червена блуза с яка SWY1412, едноцветен модел подходящ за топлото време. Материята е лека и приятна за носене, изработена от памук и еластан. Лесно се пере и глади, като не дава възможност на тялото ви да се изпотява. Без излишни декорации освен малкото лого вградено на нивото на гърдите. Дизайна е приятен за окото, включващ в себе си тънка бяла лента при ръкавите и яката, която ги позиционира по най-добрия начин.

Така се акцентира върху най-важните елементи по блузата, което дава възможност тя да се комбинира със сини дънки и спортни обувки. Тях ще ги намерите в нашият сайт, както и много аксесоари за лятото. По този начин ще създадете правилният стил на обличане удобен за вас, за който трябва да се стремите всеки ден.

 

Състав: 90% памук и 10% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.