Начало Продукти Количка Профил

Червена мъжка тениска със забавен принт MSR809
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена мъжка тениска със забавен принт MSR809

2003230291

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена мъжка тениска със забавен принт MSR809, нов, провокативен модел от последната ни колекция. Вниманието е насочено върху оригиналната апликация, разположена на нивото на гърдите. Тя изобразява любопитни очи и смръщени вежди зад рамките на очила. Щампата придава закачлива визия на мъжа, който я носи. Дрехата е подходяща за топлите дни на лятото, лесно се пере и глади, без да разпуска след това. Материята е комбинация от памук и малък процент еластан.

Това е класически Т-шърт, която се носи по тялото на мъжа и създава чувство на прохлада. Ако искате да изглеждате мъж на място, е добре върху тази тениска, да облечете тъмно яке. Червеният цвят закачливата апликация, овалното деколте и късите ръкави създават една приятна и свежа визия на всеки мъж. Подходящото съчетаване с черни спортни панталони и обувки цвят бордо ще ви направи забележим във вашето ежедневие. Всичко това може да намерите в нашият сайт.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •