Червена тениска с надпис MSR5
Червена тениска с надпис MSR52
Червена тениска с надпис MSR5
Червена тениска с надпис MSR51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена тениска с надпис MSR5

2002190135

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена тениска с надпис MSR5, едноцветен модел, повлиян от последните модни брандове. Изчистен дизайн, без допълнителни орнаменти с изключение на едрия надпис на английски език , който пресъздава модерна житейска сентенция. Овалното деколте е плътно прилепнало по шията, изработено в два контрастни цвята. По същият начин е подходено по края на късите ръкави. Материята е стандартна за такъв тип дрехи – памук и еластан.

Леко разтеглива, но запазваща формата на мъжкото тяло, дори след многократно изпиране. Може да я носите в ежедневието или на неформални срещи. По традиция даваме насоки за комбиниране с останалите дрехи с които да комбинирате тази нова тениска, а именно червени спортни обувки и червен панталон. Внесете свежа нотка в гардероба си за летните месеци и бъдете иновативни в избора си на модно облекло.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •