Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Червена тениска с яка SWY1412
Червена тениска с яка SWY14121
Червена тениска с яка SWY14122
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена тениска с яка SWY1412

2206100130

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Червена тениска с яка SWY1412, спортно елегантен модел подходящ за лятото. Този тишърт впечатлява най-вече с яркия цвят, специфичен за този сезон. Лесно ще се откроявате, дори без да давате особено усилие над това. Кройката е приятно вталена, водеща се по чертите на мъжкото тяло.

Раменете са подчертани, благодарение на ръкавите, които завършват с атрактивен маншет. Дизайнът е изчистен с изключение на малката бродерия на нивото на гърдите. Закопчаването е с три яркочервени копчета и завършва с атрактивна плетена яка. Ефирната материя от памук и еластан, дава възможност на тялото да се чувтства уютно и  прохладно.Дължината на тениската е достатъчна за да покрие колана на панталона. Бъдете елагантни и стилни, дори в ежедневието.

Състав: 90% памук и 10% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.