Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка тениска синьо с бяло VCY409
Мъжка тениска синьо с бяло VCY409
Мъжка тениска синьо с бяло VCY409
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска синьо с бяло VCY409

2302100076

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка тениска синьо с бяло VCY409, свеж, летен модел за горещите дни в годината. Изключително ефектен десен и много прецизна изработка. Материята е специално пригодена да запази тялото от жегата, без да го изпотява. Платът е изцяло памук с малък процент еластан. Именно вторият прави дрехата да е леко разтеглива и да подчертава линиите на тялото.

Дизайнът е много ефектен, със светлосиня плетена яка, която в общия случай е винаги разкопчана. Края на ръкавите е изработен по същият начин, като яката е от плетен маншет. Мъжката тениска може да се носи, както в ежедневието, така и на някои неформални летни събития.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.