Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка цветна тениска с принт RWY3
Мъжка цветна тениска с принт RWY31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка цветна тениска с принт RWY3

2202180022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка цветна тениска с принт RWY3, глътка свежест в забързаното ежедневие. Подходяща за носене в топлото време през годината от мека памучна материя. Заложете на този тип дрехи за да сте актуални и модерни през този сезон. Дизайнът е повече от впечатляващ, като на преден план изпъква ефектната „Vingage“ щампа, на фона на жълтия цвят с напречно допълнение от успоредни линии.

Платът е леко разтеглив, което дава възможност на мъжкото тяло да се чувства удобно, без ограничения в движенията. В долната си част тениската е леко издължена и се носи под колана на панталона (не се запасва). Изработката е много качествена, като вероятността да се разтегли материята след време е минимална.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.