Начало Продукти Количка Профил

Мъжка тениска червена с ефектна щампа DDS2
Мъжка тениска червена с ефектна щампа DDS21
Мъжка тениска червена с ефектна щампа DDS22
Мъжка тениска червена с ефектна щампа DDS24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска червена с ефектна щампа DDS2

2103050152

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка тениска червена с ефектна щампа DDS2, с овално деколте по врата. Мека, памучна материя с малък процент еласта. Именно това прави дрехата да изглежда леко разтеглива, което дава възможност да стои на мъжката фигура прилепнала. Кройката е стандартна за такъв тип облекла, с подчертаване на раменете и правилната дължина на ръкавите.

Идеята е да се подчертаят мъжките форми на тялото, същевременно да не се ограничават неговите движения. Тениската е подходяща за носене само през лятото. Лесно се пере и глади, без да се нарушава цялостта на щампата.

 

Моделът е висок 185 см и тежи 89 кг - подходящият размер за него е L

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •